Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Dobrodelna in rekreativna prireditev Tečem, da pomagam - vsak korak šteje

DATUM OBJAVE 01. junij 2018
VIR Mestna občina Nova Gorica

Prijazno vabljeni v soboto, 2. junija 2018, med 9. in 11. uro v Športni park Nova Gorica na dobrodelno, rekreativno in družabno prireditev Tečem, da pomagam.

Prireditev vključuje rekreativni tek in hojo po atletski stezi ob nogometnem igrišču. Na prireditvenem prostoru bodo na voljo tudi spremljevalni dogodki, kot na primer tek z zavezanimi očmi, poligon za hojo z belo palico in druge rekreativno-zabavne dejavnosti. S svojo ponudbo se bodo predstavila tudi ostala človekoljubna in invalidska društva. Priporočena donacija je 5 evrov za odrasle, 2 evra za otroke in mladostnike. 

Zbrani prispevki bodo namenjeni Medobčinskemu društvu slepih in slabovidnih Nova Gorica za pomoč slepim osebam in ustanovi Mali vitez za pomoč mladim, ozdravljenim od raka. 

Tečem, da pomagam 2018 - vabilo.pdf

 

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti