Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Posvet o mobingu z varuhinjo človekovih pravic Vlasto Nussdorfer

DATUM OBJAVE 04. junij 2018
VIR Mestna občina Nova Gorica

Skupina Goričanka.si v sodelovanju z Mestno občino Nova Gorica vabi na zadnji posvet na temo mobinga "Tudi varuhu ljudje poročajo o mobingu". V četrtek, 7. junija 2018, ob 18. uri v Veliki dvorani novogoriške mestne hiše bo z nami varuhinja človekovih pravic Vlasta Nussdorfer.

Varuh lahko vladi ali državnemu zboru da pobude za spremembo zakonov in drugih predpisov. Varuh ima možnost samostojne in neodvisne preiskave vsakega primera pri organih, ki spadajo v njegovo pristojnost. Dogodek je brezplačen.

Prijave in informacije: goricanka.si@gmail.com, www.eventbrite.comali 031 335 622 (po 16. uri)

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti