Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Nacionalna konferenca Vključevanje NVO v Evropsko prestolnico kulture 2025

DATUM OBJAVE 30. avgust 2018
VIR Mestna občina Nova Gorica

Društvo Asociacija v sodelovanju z Mestno občino Nova Gorica vabi v torek, 18. septembra 2018, od 10. do 15. ure v veliko dvorano novogoriške mestne hiše na nacionalno konferenco "Vključevanje NVO v Evropsko prestolnico kulture 2025". Konferenca bo posvečena pripravam na kandidaturo in izvedbo Evropske prestolnice kulture leta 2025 (EPK), ko bo naziv ponovno pripadal mestu iz Slovenije. 

Naziv Evropska prestolnica kulture predstavlja pomemben dogodek v svetu kulture, ima velik vpliv na mesto in državo, v kateri se odvija, učinki pa so tako kulturni in sociološki kot tudi gospodarski in ekonomski. Upamo, da se pridružite na konferenci, saj bo širša izpostavljenost tematike zagotovo pripomogla k boljši končni izvedbi EPK, s tem pa tudi h krepitvi naštetih učinkov.

Dodatne informacije: 051 773 611 ali info@asociacija.si

Prijave zbirajo do petka, 14. septembra 2018, na info@asociacija.si (v zadevo vpišite "Prijava na nacionalno konferenco o EPK", v sporočilo pa ime, priimek in organizacija, v kateri delujete).

 

PROGRAM

10.00 Prihod in registracija
10.15 Pozdravni nagovori
10.30 Okrogla miza: Izkušnje z vključevanjem NVO v EPK Maribor 2012; Gosti: Mitja Čander, Peter Tomaž Dobrila, Marta Gregorčič; Moderator: Željko Milovanovič
12.00 Odmor in okrepčilo
12.30 Predstavitev vključevanja NVO v EPK Rijeka 2020; Govorka: Emina Višnjić
13.30 Okrogla miza: Priprave na EPK 2025; Gosti: Predstavniki mestnih občin Lendava, Ljubljana in Nova Gorica; Moderator: Jurij Krpan
14:30 Razprava in zaključek 

 

Vabilo - nacionalna konferenca EPK.pdf

 

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti