Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Pozdravili smo prenovljen oder v večnamenski dvorani v Grgarju

DATUM OBJAVE 01. oktober 2018
VIR Mestna občina Nova Gorica

V petek smo skupaj s Krajevno skupnostjo Grgar in Kulturnim društvom Grgar na manjši slovesnosti pozdravili prenovljen oder v večnamenski dvorani. Investicija je znašala 85.000 €, od tega je 10.000 € prispevala KS Grgar, preostanek, 75.000 € pa Mestna občina Nova Gorica.

Domača dramska skupina je ob tej priložnosti premierno uprizorila komedijo »Kaj je videl batler« v režiji Radoša Bolčine. Gledališki vikend se je nadaljeval tudi v soboto, ko je Mladi oder Dramske skupine Grgar prav tako premierno nastopil s predstavo za otroke »Pedenjped«. V nedeljo pa je domača dramska skupina na prenovljenem odru uprizorila ponovitev komedije.

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti