Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Noč netopirjev na gradu Rihemberk

DATUM OBJAVE 06. oktober 2018
VIR Mestna občina Nova Gorica

Tudi letos se je grad Rihemberk pridružil Mednarodni noči netopirjev, a je zaradi slabega vremena srečanje avgusta odpadlo. Tako organiziramo v soboto, 13. oktobra 2018, v sodelovanju s Slovenskim društvom za proučevanje in varstvo netopirjev v Sloveniji ponovno srečanje in predavanje o netopirjih ter si ogled njihovega izletavanja. 

Program:

  • 16.30

    POHOD izpred Kulturnega doma v Braniku na grad Rihemberk po stari grajski poti [LI JUSTIFY]

  • 17.00

    PREDAVANJE »Netopirji – nočni pomagači, kako dolgo še?« raziskovalca netopirjev dr. Klemen Koselj [LI JUSTIFY]Po predavanju sledi OGLED večernega izletavanja netopirjev, ki se z gradu odpravljajo na lov. S posebnimi napravami, ultrazvočnimi detektorji, bo moč PRISLUHNITI netopirskemu oglašanju, ki tem prhutavcem omogoča orientacijo. 


S seboj prinesite ročne svetilke.
Zaradi lažje organizacije je obvezna prijava na grad.rihemberk@gmail.comali 051 201 910.

* V primeru slabega vremena pohod in ogled odpadeta, predavanje pa bo v dvorani Kulturnega doma Branik.

 

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti