Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Novogoriška in Goriška zastava skupaj na Barcolani

DATUM OBJAVE 12. oktober 2018
VIR Mestna občina Nova Gorica

Na Trgu Evrope je danes dopoldan potekala slovesna predaja zastav Mestne občine Nova Gorica in Občine Gorica (Italija) posadki goriške jadrnice Barraonda, ki se bo udeležila nedeljske regate Barcolana.

Zastavo Mestne občine Nova Gorica je posadki jadrnice predal vodja Kabineta Andrej Markočič, zastavo Občine Gorica pa podžupan Stefano Ceretta.

Zastavi obeh občin bosta tako v nedeljo, 14. oktobra, druga ob drugi zaplapolali na eni najimenitnejših regat na svetu, ki letos praznuje 50. jubilejno obletnico.

Dejanje je simbolne narave in odraža tesno sodelovanje obeh institucij, še zlasti v luči kandidature Nove Gorice v povezavi z Gorico za Evropsko prestolnico kulture leta 2025. Jadrnica Barraonda bo na Barcolani namreč glasnica in promotorka skupne kandidature obeh mest za omenjeni naziv.  

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti