Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

SOBA POBEGA - MIROVNA MISIJA

DATUM OBJAVE 16. oktober 2018
VIR Mestna občina Nova Gorica

V okviru obeleževanja 100. obletnice konca I. svetovne vojne prireja Posoški razvojni center na Bevkovem trgu v Novi Gorici v sodelovanju z Mestno občino Nova Gorica, Fundacijo Poti miru in madžarskim projektnim partnerjem Cultural LAB Social Cooperative SOBO POBEGA (Escape Room) »MIROVNA MISIJA«.

Obiskovalci bodo Sobo pobega lahko brezplačno obiskali še danes, v petek, 19. oktobra 2018, med 10. in 20. uro, ter jutri, v soboto, 20. oktobra 2018, med 10. in 19. uro.

Gre za interaktivno »igro«, s katero želimo pritegniti zlasti mlade ter jim na zabaven način prenesti znanje in v njih zbuditi zavedanje o pomembnosti dediščine prve svetovne vojne.

Struktura sobe pobega je mobilna. Postavljena je v šotoru, ki ima podobo cerkve, v kateri je šest sob z različnimi vsebinami. V skupinah po tri udeleženci rešujejo različne naloge v posameznem prostoru. Ko uspešno opravijo nalogo v eni sobi, se jim odprejo vrata v naslednjo sobo, kjer jih čaka nova naloga. Večina predmetov v sobi pobega je iz časa prve svetovne vojne.

Dogodek se izvaja v okviru aktivnosti projekta „NETWORLD“ (Interreg Podonavje), Posoški razvojni center je vodilni partner projekta. Projekt je sofinanciran iz Evropskih skladov (ERDF in IPA).

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti