Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

V znanju in povezovanju je moč: BREZPLAČNA PREDAVANJA in AKTIVNOSTI v sklopu meseca preprečevanja zasvojenosti

DATUM OBJAVE 22. oktober 2018
VIR Mestna občina Nova Gorica

Mladinski center Nova Gorica skupaj s partnerji vabi na niz dogodkov v sklopu meseca preprečevanja zasvojenosti, ki ga obeležujemo novembra. Brezplačna predavanja, delavnice in druge aktivnosti so namenjeni tako mladim kot tudi vsem, ki z mladimi živimo in delamo. 

Prvi dogodki se bodo odvili že oktobra, in sicer v torek, 23. oktobra 2018, vabljeni na strokovni posvet "Skupaj na poti do boljšega duševnega zdravja", ki bo ob 9. uri v Medpodjetniškem izobraževalnem centru MIC Nova Gorica, ter predavanji "Radosti in pasti tehnologije" z Miho Kramlijem ob 17. uri in "Starševstvo včeraj in danes" z Domnom Strmšnikom ob 18. uri. Predavanji organizirata Mladinski center Nova Gorica in Nacionalni inštitut za javno zdravje OE Nova Gorica. Prilagojeni sta osebam z zmanjšano mobilnostjo in osebam s senzoričnimi okvarami ter motnjami. Brezplačno vstopnico za predavanji si zagotovite na povezavi: https://goo.gl/WK1bd8.

Vzgoja otrok - predavanja.pdf

 

V priponki nadete celoten program:
V znanju in povezovanju je moc - program 2018.pdf

 

 

 

 

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti