Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Slovesno odprli prenovljeno telovadnico v Braniku

DATUM OBJAVE 29. november 2018
VIR Mestna občina Nova Gorica

Mestna občina Nova Gorica je v okviru investicijskega projekta »Celovita energetska sanacija in prenova stavb v lasti Mestne občine Nova Gorica« energetsko sanirala in prenovila štiri javne objekte mestne občine,  in sicer Vrtec Dornberk, telovadnico OŠ Solkan, telovadnico OŠ Branik in Vrtec Šempas. Skupno gre za 2.323,27 m2 ogrevanih površin. Z uresničitvijo projekta je mestna občina uspela zmanjšati porabo energije in tekoče obratovalne stroške objektov ter zagotovila ustrezne prostorske kapacitete. Skupna investicijska vrednost prenove vseh štirih objektov je znašala 2.056.284,23 €, od tega je mestna občina pridobila 318.418,70 € s strani Ministrstva za infrastrukturo in 747.624,00 € s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Z energetsko prenovo telovadnice OŠ Branik se projekt "Celovita energetska sanacija in prenova stavb v lasti MO Nova Gorica" uspešno zaključuje. Vrednost energetske sanacije stavbe telovadnice OŠ Branik znaša 223.481,19 €. Zunanji ovoj stavbe smo energetsko prenovili,  prav tako sta bila energetske prenove deležna sistema ogrevanja in prezračevanja. Zamenjali smo stavbno pohištvo in zamenjali razsvetljavo v telovadnici z varčno led razsvetljavo. Na otvoritveni slovesnosti prenovljene telovadnice so se s kulturnim programom predstavili otroci vrtca in učenci Osnovne šole Branik, odprtju pa je sledil dobrodelni novoletni bazar.

 

Fotografije: David Verlič