Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Župan dr. Klemen Miklavič napovedal novo poglavje v integraciji Goric

DATUM OBJAVE 29. januar 2019
VIR Mestna občina Nova Gorica

Župan dr. Klemen Miklavič je na novoletnem srečanju Slovenske skupnosti v Gorici napovedal novo poglavje v integraciji Goric: skupne projekte na področju kulture, urbanizma, prometa in gospodarstva.

Manjšina je pri tem ključnega pomena, saj je sestavni del pisane identitete naših krajev. Prav ta posebnost je priložnost, saj skupni projekti vodijo v dejansko zlitje urbanega somestja in ustvarjanja novega regiskega središča, ki presega stare teritorialne delitve.

Ob robu srečanja se je z generalnim konzulom RS v Trstu Vojkom Volkom pogovarjal o težavah z vozili, ki so registrirana v Sloveniji, njihov lastniki pa imajo stalno bivališče v obmejnem pasu v Italiji. Generalni konzul je županu zagotovil, da je Slovenija v Rim že naslovila prošnjo za ureditev posebnega obmejnega statusa, ki bi rešila zagato slovenskih voznikov.

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti