Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Javno povabilo k zbiranju ponudb za oddajo eksluzive v gostinstvu v času prazničnega decembrskega dogajanja v Novi Gorici

DATUM OBJAVE 14. november 2012
VIR Mestna občina Nova Gorica

 

 

Mestna občina Nova Gorica objavlja

JAVNO POVABILO

K ZBIRANJU PONUDB ZA ODDAJO EKSKLUZIVE V GOSTINSTVU V ČASU PRAZNIČNEGA DECEMBRSKEGA DOGAJANJA V NOVI GORICI

 

Mestna občina Nova Gorica zbira ponudbe za oddajo ekskluzive v gostinstvu za čas trajanja decembrskega dogajanja, in sicer:

  1. Na Bevkovem trgu med 5. 12. 2012 in 1.1.2013
  2. Na Kidričevi ulici med 25. 12.2012 in 1.1.2013

Merila za izbiro ponudnika:

  1. Postavitev vizualno primerne infrastrukture za nudenje gostinskih storitev na Bevkovem trgu, ki bo namenjena tudi zbiranju obiskovalcev
  2. Zagotovitev pestre ponudbe hrane in pijače na Bevkovem trgu in na Kidričevi ulici
  3.  Predložitev ponudbe in cenika
  4. Sedež ponudnika v Mestni občini Nova Gorica
  5. Višina lastnega vložka (finančni in vsebinski vložek)

 

Vloge je potrebno oddati s priporočeno pošiljko na naslov Mestna občina Nova Gorica, Trg Edvarda Kardelja 1, 5000 Nova Gorica, s pripisom Javno  povabilo  k zbiranju ponudb za oddajo ekskluzive v gostinstvu  v času prazničnega decembrskega dogajanja v Novi Gorici– NE ODPIRAJ. Rok oddaje ponudb je do vključno 22.11.2012 do 12. ure.
Informacije o javnem povabilu: vsa dodatna pojasnila in informacije lahko dobite na Mestni občini Nova Gorica, Trg Edvarda Kardelja 1, 5000 Nova Gorica, v pisarni št. 4/I, na tel. štev. 05 33 50 104 ali pa pošljete vprašanja na e- naslov: mestna.obcina@nova-gorica.si.