Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Sprememba razpisne dokumentacije za Javno naročilo za izbiro izvajalca GOI del za rekonstrukcijo in dozidavo stavbe OŠ Frana Erjavca Nova Gorica ter rekonstrukcijo strehe in atrija v 2. nadstropju OŠ Frana Erjavca Nova Gorica

DATUM OBJAVE 12. april 2013
VIR Mestna občina Nova Gorica

Spremeni se razpisna dokumentacija za izbiro izvajalca gradbenih, obrtniških in instalacijskih del za “Rekonstrukcijo in dozidavo stavbe OŠ Frana Erjavca Nova Gorica ter rekonstrukcijo strehe in atrija v 2. nadstropju stavbe OŠ Frana Erjavca Nova Gorica“, objavljena na portalu javnih naročil RS pod št. JN3570/2013 z dne 28.3.2013 kot sledi:

Na strani 17, 46 in 48 se spremeni besedilo glede referenc za 2. del investicije.

 

RD_OS F Erjavca 130412_popravek 1.pdf

 

Objava javnega naročila - 28.3.2013

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti