Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Goriška lokalna energetska agencija objavlja razpise prenove kotlovnice in energetske sanacije POŠ Trnovo

DATUM OBJAVE 18. februar 2014
VIR Mestna občina Nova Gorica

Mestna občina Nova Gorica je  vključena v projekt "Obnovljivi viri energije v primorskih občinah". Projekt, v skupni vrednosti 4 mio EUR, je financiran iz sredstev Švicarskega prispevka in delež prispevajo Primorske občine.
Projekt sledi načelom trajnostne energetske oskrbe in v okviru njega potekajo aktivnosti:
- zamenjava 12 kotlov za 30 objektov v občinah  Pivka, Brda, Cerkno, Tolmin, Piran, Ilirska Bistrica, Koper, Nova Gorica in v Triglavskem narodnem parku;
- energetska sanacija 7 objektov v občinah, Šempeter-Vrtojba, Brda, Tolmin, Piran, Koper, Nova Gorica;
- postavitev fotovoltaične elektrarne na protihrupni ograji hitre ceste pri Bazari v občini Šempeter - Vrtojba;
- izobraževalni program: usposabljanja za učitelje ter vzgojitelje o obnovljivih virih energije (OVE) ter učinkoviti rabi energije (URE), OVE in URE krožki in tehnični dnevi v 33 primorskih šolah v šolskih letih 2012/2013 in 2013/2014; OVE in URE natečaj ter OVE in URE e-gradiva;
- promocija obnovljivih virov energije ter učinkovite rabe energije.

Projekt vodi in koordinira Goriška lokalna energetska agencija GOLEA, ki je kot izvajalska agencija  17. februarja 2014 objavila dva razpisa:
- Energetska sanacija objektov, med katerimi je tudi POŠ Trnovo. Razpis je objavljen na Portalu javnih naročil pod številko JN1906/2014.
- Zamenjava obstoječih dotrajanih kotlov na fosilna goriva s kotli na lesno biomaso in dobava toplote za obdobje 15 let za objekt POŠ Trnovo.
Razpis je objavljen na Portalu javnih naročil pod številko JN1912/2014.
Obe razpisni dokumentaciji sta dosegljivi na internet strani izvajalske agencije GOLEA www.golea.si/ove

Rok za oddajo ponudb : 28.3.2014

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti