Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Popravek razpisne dokumentacije za Izbiro izvajalca za izvajanje gospodarske javne službe javnih linijskih prevozov v mestnem prometu v Mestni občini Nova Gorica in občini Šempeter - Vrtojba

DATUM OBJAVE 26. november 2015
VIR Mestna občina Nova Gorica

Popravek razpisne dokumentacije za Izbiro izvajalca za izvajanje gospodarske javne službe javnih linijskih prevozov v mestnem prometu v Mestni občini Nova Gorica in občini Šempeter - Vrtojba je bil objavljen na portalu javnih naročil pod št. JN8334/2015 dne 25.11.2015.

Rok za oddajo ponudb je 26.1.2016 do 10.00 ure.
 

Popravek razpisne dokumentacije

 Priročniki:

Imotion - technical specification.pdf

Imotion - user manual.pdf

Swarco IMP.pdf

 

Prevoženi kilometri

 

Objava razpisa - 12.11.2015

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti