Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Javno naročilo za izdelavo DGD in PZI za ureditev dela Soške ceste in vozlišča P+R na severnem delu Solkana

DATUM OBJAVE 27. februar 2020
VIR Mestna občina Nova Gorica - Direktor občinske uprave

Javno naročilo za izdelavo DGD in PZI za ureditev dela Soške ceste in vozlišča P+R na severnem delu Solkana je bilo objavljeno na portalu javnih naročil dne 27.2.2020 pod številko JN001234/2020-W01.

Operacija trajnostne mobilnosti je načrtovana za sofinanciranje z mehanizmom CTN (KS) v okviru »Operativnega programa Evropske kohezijske politike za obdobje 2014–2020«, 4. prednostne osi »Trajnostna raba in proizvodnja energije ter pametna omrežja«, tematskega cilja 4 »Podpora prehodu na nizkoogljično gospodarstvo v vseh sektorjih«, prednostne naložbe 4.4 »Spodbujanje nizkoogljičnih strategij za vse vrste območij, zlasti za urbana območja, vključno s spodbujanjem trajnostne multimodalne urbane mobilnosti in ustreznimi omilitvenimi prilagoditvenimi ukrepi.

 

Povezava do objave

https://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=345064

 

Rok za oddajo ponudb je 16.3.2020 do 10.00 ure. 

 

RAZPISNA DOKUMENTACIJA

RAZPISNA DOKUMENTACIJA.PDF

 

OBRAZCI

OBRAZCI.docx

 

IZP

P + R - DGD IN PZI.zip

 

PROJEKTNA NALOGA

projektna naloga.pdf

 

GEOTEHNIČNO POROČILO

Geotehnično poročilo .PDF

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti