Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Izdelava programske naloge s prostorsko preveritvijo ter IZP in PZI projektne dokumentacije za ureditev odprtih javnih površin na območju šolskega kareja v Novi Gorici

DATUM OBJAVE 08. junij 2020
VIR Mestna občina Nova Gorica - Direktor občinske uprave

Javno naročilo za izdelavo programske naloge s prostorsko preveritvijo ter IZP in PZI projektne dokumentacije za ureditev odprtih javnih površin na območju šolskega kareja v Novi Gorici je bilo objavljeno na portalu javnih naročil 8.6.2020 pod številko JN003592/2020-W01.

Operacija revitalizacije območja je načrtovana za sofinanciranje z mehanizmom CTN (KS) v okviru »Operativnega programa Evropske kohezijske politike za obdobje 2014–2020«, 6. prednostne osi »Boljše stanje okolja in biotske raznovrstnosti«, tematskega cilja »Ohranjanje in varstvo okolja ter spodbujanje učinkovite rabe virov«, prednostne naložbe 6.3 »Ukrepi za izboljšanje urbanega okolja, oživitev mest, sanacijo in dekontaminacijo degradiranih zemljišč (vključno z območji, na katerih poteka preobrazba), zmanjšanje onesnaženosti zraka in spodbujanje ukrepov za zmanjšanje hrupa«, Specifični cilj1: Učinkovita raba prostora na urbanih območjih«.

Rok za oddajo ponudb je 19.06.2020.

Povezava do objave:

https://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=356588

RAZPISNA DOKUMENTACIJA

RAZPISNA DOKUMENTACIJA.pdf

OBRAZCI

OBRAZCI.docx

PONUDBENI PREDRAČUN

PONUDBENI PREDRAČUN.doc

ESPD OBRAZEC

Narocnik_ESPD (55).xml

PROJEKTNA NALOGA

PROJEKTNA NALOGA zunanje površine ŠK.pdf

PRILOGE

08-19 MONG POSTAJALIŠČE ZA IZPOSOJO KOLES_Delpinova_PZI_ISKRA.pdf

02 Šolski kare v Novi Gorici.zip

OŠ Milojke Štrukelj- Projektna naloga_ arhitektura.pdf

04 Posnetek stanja stavbe OŠ Milojke Štrukelj.zip

05 Lokacijska informacija.zip

GEO-BIRO-2020-17-2020.dwg

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti