Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Ureditev površin za kolesarje in pešce vzdolž Delpinove ulice v Novi Gorici

DATUM OBJAVE 04. november 2020
VIR Mestna občina Nova Gorica - Direktor občinske uprave

Javno naročilo za ureditev površin za kolesarje in pešce vzdolž Delpinove ulice v Novi Gorici je bilo objavljeno na portalu javnih naročil pod številko JN006878/2020-B01 dne 4.11.2020. 

Povezava do objave

https://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=374460

 

Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa izvajanja Evropske kohezijske politike za obdobje 2014-2020, Prednostne naložbe 4.4: Spodbujanje nizkoogljičnih strategij za vse vrste območij, zlasti za urbana območja, vključno s spodbujanjem trajnostne multimodalne urbane mobilnosti in ustreznimi omilitvenimi prilagoditvenimi ukrepi.

 

RAZPISNA DOKUMENTACIJA

RAZPISNA DOKUMENTACIJA.PDF

 

OBRAZCI

OBRAZCI.docx

 

PONUDBENI PREDRAČUN

PONUDBENI PREDRAČUN.doc

 

ESPD OBRAZEC

Narocnik_ESPD (62).xml

 

PROJEKTNA DOKUMENTACIJA

DELPINOVA_PZI.zip

 

PRIKAZ FAZ

PRIKAZ FAZ.docx

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti