Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Javno naročilo za izdelavo projektne dokumentacije za celovito ureditev avtobusnih postajališč mestnega prometa v Mestni občini Nova Gorica

DATUM OBJAVE 22. december 2020
VIR Mestna občina Nova Gorica - Direktor občinske uprave

Javno naročilo za izdelavo projektne dokumentacije za celovito ureditev avtobusnih postajališč mestnega prometa v Mestni občini Nova Gorica je bilo objavljeno na portalu javnih naročil dne 22.12.2020 pod številko JN007931/2020-W01, popravek št. JN007931/2020-K01 pa 30.12.2020. 

Rok za oddajo ponudbe je 12.1.2021 do 9.00 ure. 

Povezava do objave

https://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=380292

Operacija je predvidena za sofinanciranje operacij trajnostne mobilnosti z mehanizmom CTN v okviru »Operativnega programa Evropske kohezijske politike za obdobje 2014-2020«, 4. prednostne osi »Trajnostna raba in proizvodnja energije ter pametna omrežja«, tematskega cilja 4 »Podpora prehodu na nizkoogljično gospodarstvo v vseh sektorjih«, prednostne naložbe 4.4 »Spodbujanje nizkoogljičnih strategij za vse vrste območij, zlasti za urbana območja, vključno s spodbujanjem trajnostne multuimodalne urbane mobilnosti in ustreznimi omilitvenimi prilagoditvenimi ukrepi«.

RAZPISNA DOKUMENTACIJA

RAZPISNA DOKUMENTACIJA 1.pdf

OBRAZCI

OBRAZCI.docx

PONUDBENI PREDRAČUN

PONUDBENI PREDRAČUN.doc

ESPD

Narocnik_ESPD (64).xml

 

PRILOGE

KopijaPriloga 1 - Seznam postajališč ocena investicije.xlsx

Priloga 2 - Grafični prikaz postajališč.pdf

Priloga 3 - Seznam linij.docx

Priloga 4 - PREDLOG PROSTORSKE UMESTITVE SISTEMA IZPOSOJE KOLES ZA OBMOČJE MESTNE OBČINE NOVA GORICA (1).pdf

PROJEKTNA NALOGA.pdf

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti