[ODPADE] Jutranja vadba z zgodovinskih pridihom na gradu Rihemberk

Datum: 04.08.2019

Ura: 09:00

Kraj: Branik

Lokacija: grad Rihemberk, Branik

 

Vse, ki nestrpno čakate delavnici na gradu Rihemberk 4. avgusta 2019, moramo žal obvestiti, da to nedeljeko delavnici ODPADETA. 

Grajska gospa Eleonora je nesrečno padla s konja in še ni povsem okrevala. Veseli se srečanja z vami v prihodnje, predvidoma že v nedeljo, 11. avgusta 2019, ko se bo na grad Rihembek vrnila s svojim vitezom spremljevalcem. O novem datumu izvedbe delavnic vas bomo pravočasno obvestili.

 


Gibalne vaje z zgodovinskimi pripomočki so pripravljene po meri posameznika. Ojačajo telo in razvedrijo duha ter pomagajo mladim in starejšim do pozitivnih sprememb v njihovem življenju. Različne idilične točke gradu Rihemberk, na katerih bomo izvajali vaje, bodo še dodatno pripomogle k razvoju in doseganju osebnega potenciala. Za dodaten izziv vas vabimo, da na grad pridete peš po stari grajski poti iz Branika.

Dogodek bo vodil izkušeni VITEZ zavoda Svitar. Razgibavanje traja 45 minut. Vaje so prilagojene različnim generacijam odraslih. Pridite športno oblečeni in obuti, s seboj prinesite podlogo, brisačo in pitno vodo. 

Cena udeležbe je v avgustu promocijsko vključena v ceno vstopnine, ki znaša 3 €. 
Prijave in informacije: 041 910 334.

 

 

 

FB event cover-2-page-001