Dobrodelna akcija "Pecivo za starejše"

Datum: 18.12.2019
Vir: Mestna občina Nova Gorica
Rubrika: Ali ste vedeli?

Dom upokojencev Nova Gorica vabi k sodelovanju v dobrodelni akciji "Pecivo za starejše", s katero bodo že četrto leto zapored pričarali nasmešek zadovoljstva uporabnikom storitev Centra za pomoč na domu.


Med nami je veliko starejših in invalidnih oseb, ki ostajajo na svojih domovih, nekateri z, spet drugi pa brez sorodnikov ali prijateljev. V prazničnem decembru, ko se vsi radi družimo in med sabo izmenjujemo dobre misli, ne pozabimo na tiste, ki ostajajo zaradi bolezni, invalidnosti in starosti doma.

Da bi gesta dosegla vsaj takšen domet kot v lanskem letu, ko smo z vašim pecivom, obdarili uporabnike vseh šestih občin (Mestne občine Nova Gorica, Občine Brda, Občine Kanal ob Soči, Občine Šempeter - Vrtojba, Občine Renče - Vogrsko in Občine Miren - Kostanjevica), vabijo, da se pridružite v peki suhega peciva za sokrajane in sokrajanke.

Če nimate časa za doma pripravljeno pecivo, lahko prinesete tudi kupljene suhe dobrote.

Pecivo bodo zbirali v sredo, 18. decembra 2019, med 7. in 15. uro, in sicer na 4 lokacijah:

DOM UPOKOJENCEV NOVA GORICA
Gregorčičeva 16, Nova Gorica

CENTER ZA DNEVNE AKTIVNOSTI STAREJŠIH ŠEMPETER PRI GORICI
Cesta Prekomorskih brigad 62a, Šempeter pri Gorici

CENTER ZA POMOČ NA DOMU
Trg Jožeta Srebrniča 6, Solkan

HIŠA DOBRE VOLJE DESKLE
Cesta ob Soči 2, Deskle

*Priporočila: pecivo bo razdeljeno med uporabnike storitev Centra za pomoč na domu v petek, 20. 12. 2019, zato prinesite suho pecivo brez pokvarljivih nadevov.

Za več informacij: Ajda Miška, pobudnica akcije "Pecivo za starejše", 041 642 001