Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Posadimo medovite rastline za čebele in ostale opraševalce

DATUM OBJAVE 01. marec 2023
VIR Mestna občina Nova Gorica

Tudi letos bo 25. marca 2023 potekala akcija »Dan sajenja medovitih rastlin«, ko bodo podporniki akcije v Sloveniji in po svetu stopili skupaj in sadili medovite rastline.

Akciji se lahko pridružijo tako občine, lokalne skupnosti, društva, podjetja kot tudi posamezniki. Medovite rastline lahko posadimo v cvetlična korita, na vrtove, njive ali na javne površine.

Veliko lahko naredimo že tudi s tem, da površine, na katerih cvetijo pisani cvetovi, pokosimo šele, ko rastline odcvetijo.

S pomočjo QR kode si lahko ogledate kratek film, v katerem so predstavljena podrobna navodila posaditve in nege čez leto.

Pridružite se akciji že letos in posadite medovite rastline!

QR koda, s pomočjo katere si lahko obiskovalci spletne strani ogledajo kratek film