Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Inovacijski izziv za leto 2022: »Z INOVACIJAMI PRESEGAMO MEJE«

DATUM OBJAVE 03. marec 2022
VIR Mestna občina Nova Gorica

Logotip GZS Severno Primorske gospodarske zbornice, Nova Gorica

 

GZS Severno Primorska gospodarska zbornica, Nova Gorica nadaljuje s projektom Podelitve priznanj inovacijam v regiji. Cilj projekta je uveljavljanje inovacijske dejavnosti kot gibala trajnostnega razvoja gospodarstva in pospeševanja podjetništva. S tem namenom objavljajo javni razpis za podelitev priznanj inovacijam v regiji

 

Pravico do prijave na razpis imajo vse gospodarske družbe, podjetja, samostojni podjetniki posamezniki, samostojni inovatorji ali druge organizacijske oblike z območja GZS Severno Primorske gospodarske zbornice oziroma naslednjih občin: Mestna občina Nova Gorica, Brda, Kanal, Tolmin, Kobarid, Bovec, Cerkno, Idrija, Vipava, Ajdovščina, Renče - Vogrsko, Miren - Kostanjevica, Šempeter - Vrtojba.

 

Predlagatelji lahko v letu 2022 prijavijo produktno, procesno, trženjsko, organizacijsko ali družbeno inovacijo, ki je bila prvič vpeljana na trg oziroma prvič uporabljena v proizvodnem/poslovnem procesu v obdobju od 1. 1. 2020 do 31. 3. 2022. 

 

Inovacijski izziv za leto 2022: »Z inovacijami presegamo meje«

Inovacije po definiciji odgovarjajo na neko potrebo na trgu, a prevečkrat pri oblikovanju rešitev v center postavijo podjetje. To pa ne pomeni, da inovacija nima vpliva izven meja podjetij. Letos, ko je pred nami veliko okolijskih in družbenih izzivov, želimo osvetliti inovacije iz drugega zornega kota, zato smo izbrali rdečo nit »Z inovacijami presegamo meje«. Ta slogan  izpostavi pomembnost inovativnosti za celotno družbo, razvoj, ne le rasti podjetij, pri inovacijskem izzivu pa izpostavljamo širši vpliv inovacije na okolje, družbo … Predvsem, da v izzivu izpostavimo podjetje, kjer je učinek inovacije največji bodisi v okoljskem vidiku, lahko tudi družbenem, pozitivni učinki širše v smeri digitalizacije … Pomembna je predvsem širina dosega inovacije izven podjetja.

 

Rok za prijave: 31. 3. 2022

 

Na GZS Severno Primorska gospodarska zbornica, Nova Gorica si želijo, da tudi v letošnjem letu prejmejo največje število prijav med regijami v Sloveniji in tudi tako pokažejo, da smo v regiji inovativni.