INNO-WISEs - Socialno podjetništvo

Napovedujemo: Delavnica o vlogi tržnega komuniciranja v socialnem podjetništvu

15.04.2019
V okviru projekta INNO-WISEs bo 17. maja med 10. in 15. uro v Ajdovščini potekala delavnica o vlogi blagovnih znamk in tržnem komuniciranju.

Ustvarjalne delavnice s področja turizma in kmetijstva

15.11.2018
V mesecu novembru Mestna občina Nova Gorica v okviru projekta INNO-WISEs ter v sodelovanju z Javnim zavodom za turizem Nova Gorica in Vipavska dolina prireja ustvarjalne delavnice, namenjene spoznavanju priložnosti, dobrih praks in povezovanju na področju turizma in kmetijstva.

Ustvarjalne delavnice o primerih dobrih praks na področju turizma in kmetijstva

10.11.2018
Mestna občina Nova Gorica v okviru projekta INNO-WISEs ter v sodelovanju z Javnim zavodom za turizem Nova Gorica in Vipavska dolina v mesecu novembru prireja ustvarjalne delavnice, namenjene spoznavanju priložnosti, dobrih praks in povezovanju na področju turizma in kmetijstva.

Delavnica za pripravo strategije za spodbujanje inovacij trajnostnega turizma v Jadransko-Jonski regiji (projekt FOST INNO)

10.07.2018
RRA Severne Primrorske d.o.o. Nova Gorica v sodelovanju s projektnim partnerjem Fakulteto za uporabne družbene študije v Novi Gorici vabi zainteresirano javnost v torek, 10. julija 2018, ob 9.30 v prostore fakultete na Gregorčičevi 19 v Novi Gorici na drugo Delavnico za pripravo strategije za spodbujanje inovacij trajnostnega turizma v Jadransko-Jonski regiji.

Z odgovornim nakupom prispevam k družbenim učinkom

28.05.2018
Podjetniške zgodbe subjektov socialne ekonomije, s katerimi ustvarjajo pozitivne družbene učinke, ter zakaj se zadovoljni kupci iz javnega sektorja in gospodarstva odločajo za družbeno odgovorne nakupe.

O socialni ekonomiji na drugem srečanju partnerjev projekta INNO-WISEs na Poljskem

19.01.2018
V sredo, 17. januarja, in četrtek, 18. januarja smo se v Katowicah na Poljskem udeležili drugega srečanja partnerjev projekta INNO-WISEs na področju socialne ekonomije. Cilj projekta je oblikovanje idej, modelov in storitev za bolj inovativna in konkurenčnejša socialna podjetja.


Nazaj na projekt