Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Javna obravnava predloga končnega poročila Lokalnega energetskega koncepta Mestne občine Nova Gorica

DATUM OBJAVE 02. avgust 2016
VIR Mestna občina Nova Gorica

Lokalni energetski koncept predstavlja koncept razvoja občine na področju oskrbe in rabe energije, ki poleg načrtov oskrbe z energijo vključuje tudi ukrepe za učinkovito rabo energije, soproizvodnjo toplote in električne energije ter uporabo obnovljivih virov energije.

V dokumentu je najprej analizirano obstoječe stanje, iz katerega izhaja določitev šibkih točk na področju rabe in oskrbe z energijo. Na podlagi šibkih točk, predvidene prihodnje rabe energij ter ob upoštevanju potencialov na področju obnovljivih virov in učinkovite rabe energije, se določijo cilji energetskega načrtovanja v občini. Definira se napotke in ukrepi ter pripravi akcijski načrt, kjer so navedeni in ovrednoteni občinski projekti na področju rabe in oskrbe z energijo.

Prosimo vas, da vaše morebitne pripombe in predloge ba predlog končnega poročila podate do 31.8.2016 in sicer na elektronski naslov matej.zivec@nova-gorica.si, oziroma jih v pisni obliki pošljete na naslov Mestna občina Nova Gorica, Trg Edvarda Kardelja 1, 5000 Nova Gorica ali osebno oddate v glavno pisarno, št. 36/I. nadstropje.

Lokalni energetski koncept

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti