Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Javni poziv promotorjem k oddaji vloge o zainteresiranosti za izvedbo projekta javno-zasebnega partnerstva Celovita energetska sanacija in prenova štirih stavb v lasti Mestne občine Nova Gorica - 2. sklop

DATUM OBJAVE 22. september 2017
VIR Mestna občina Nova Gorica

Mestna občina nova Gorica na podlagi Zakona o javno-zasebnem partnerstvu (Uradni list RS, št. 127/06; v nadaljevanju: ZJZP) kot javni partner objavlja predmetni javni poziv promotorjem s katerim poziva morebitne promotorje k podaji vlog o zainteresiranosti za izvedbo javno-zasebnega partnerstva za »Celovita energetska sanacija in prenova štirih  stavb v lasti Mestne občine Nova Gorica - 2sklop«.

Zainteresirane promotorje vabimo, da oddajo vlogo o zainteresiranosti za izvedbo javno-zasebnega partnerstva, ki mora biti v celoti pripravljena v skladu s predmetnim pozivom, ZJZP, Pravilnikom o vsebini upravičenosti izvedbe projekta po modelu javno zasebnega partnerstva (Uradni list RS, št. 32/07) ter Uredbo o enotni metodologiji za pripravo in obravnavo investicijske dokumentacije na področju javnih financ (Uradni list RS, št. 60/06, 54/10 in 27/16) ter ostalimi zakonskimi in podzakonskimi akti.

Promotorji lahko zastavijo vprašanja v povezavi s postopkom in ostalimi elementi projekta na elektronski naslov izidor.usaj@golea.si.

Ogled objektov je možen po predhodni najavi na naslov izidor.usaj@golea.si do 03.10.207 do 14.00 ure.

Skrajni rok za postavitev vprašanj je 05.10.2017 do 12.00 ure. Naročnik – javni partner bo pojasnila, navezujoča se na zastavljena vprašanja, podal in objavil na spletni strani Mestne občine Nova Gorica, najkasneje do 09.10.2017 do 16.00 ure.

 Za pravočasno oddano vlogo se šteje ponudba, ki prispe priporočeno po pošti na naslov naročnika ali je oddana osebno na naslov Mestna občina Nova Gorica, Trg Edvarda Kardelja 1, 5000 Nova Gorica, v I. nadstropje soba 36 - v glavno pisarno Mestne občine Nova Gorica do  16.10.2017 do 10.00 ure.

 

1. Poziv promotorjem

Poziv promotorjem

2. Razširjeni energetski pregledi za obravnavane objekte:

Končno poročilo REP vrtec Mojca.pdf

Končno poročilo rEP vrtec Najdihojca.pdf

Končno poročilo REP Vrtec pri OŠ Solkan.pdf

Poročilo energetskega pregleda _GKFB.pdf

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti