Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Javni razpis Evropskega združenja za teritorialno sodelovanje EZTS GO - Upravni sodelavec, kategorija B3

DATUM OBJAVE 09. julij 2018
VIR Mestna občina Nova Gorica

Na spletni strani Evropskega združenja za teritorialno sodelovanje EZTS GO je objavljen javni razpis v okviru izbora za oblikovanje seznama kandidatov zaradi morebitnih zaposlitev za določen čas in s skrajšanim delovnim časom, profil upravni sodelavec kategorija B3.

Rok za prijave je 6. avgust 2018.

Razpisna dokumentacija je objavljena na spletnem naslovu http://www.euro-go.eu/sl/novice/sodelujte-z-nami/193-javni-razpis-v-okviru-izbora-za-oblikovanje-seznama-kandidatov-zaradi-morebitnih-zaposlitev-za-dolocen-cas-in-s-skrajsanim-delovnim-casom-profil-upravni-sodelavec-kategorija-b3