Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Obvestilo o končanem natečajnem postopku

DATUM OBJAVE 07. avgust 2018
VIR Mestna občina Nova Gorica

Obveščamo, da je bil na javnem natečaju za zasedbo prostega uradniškega delovnega mesta »občinski redar« v Redarski službi Medobčinske uprave Mestne občine Nova Gorica in Občine Brda, številka javnega natečaja 110-6/2018-2, ki je bil dne 9. 5. 2018 objavljen na spletnih straneh Mestne občine Nova Gorica in Občine Brda ter Zavodu RS za zaposlovanje, izbran kandidat.

Neizbrani kandidati imajo pravico do vpogleda v vse podatke, ki jih je izbrani kandidat navedel v prijavi na javni natečaj in dokazujejo izpolnjevanje natečajnih pogojev in v gradiva izbirnega postopka, razen v prijave, ki so jih vložili neizbrani kandidati.

Morebitne dodatne informacije o izvedenem postopku dobite na tel. št. 05/3350149.

 

 

                                  Matej Arčon

                                Župan

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti