Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Razpis Evropskega združenja za teritorialno sodelovanje EZTS GO za sestavo seznama ponudnikov arhitekturnih in inženirskih rešitev v okviru projekta Isonzo-Soča

DATUM OBJAVE 05. september 2018
VIR Mestna občina Nova Gorica

Na spletni strani Evropskega združenja za teritorialno sodelovanje EZTS GO je objavljen razpis za izbiro izvajalca infrastrukturnih ukrepov, predvidenih v okviru projekta Isonzo-Soča v znesku do 100.000,00 EUR: Obvestilo o oblikovanju seznama usposobljenih strokovnjakov za oddajo arhitekturnih in inženirskih storitev v Republiki Sloveniji.

Na osnovi razpisa bo sestavljen seznam ponudnikov omenjenih storitev, iz katerega bodo v EZTS po potrebi pozivali posamezne izvajalce k predložitvi ponudb za posamezne storitve (projektiranje, vodenje del, koordinacija varnosti,…).

Iz seznama bodo izbrani strokovnjaki za nadzor del in koordinacijo varnosti v fazi projektiranja ter izvedbe 1. in 2. sklopa, in sicer:
Sklop 1 - Infrastrukturne ureditve za rekreacijsko območje v zgornji Vrtojbi - Kamp Vrtojba,
Sklop 2 - Brv čez Sočo v Solkanu in povezava z obstoječo kolesarsko povezavo Bovec-Solkan.
 
Rok za prijave je 26.9.2018.

 

Razpis.pdf

Priloga 1.docx

Priloga_2-popravek.docx

 

 


 
 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti