Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Razpis za delovno mesto direktorja/direktorice Javnega zavoda za turizem Nova Gorica in Vipavska dolina

DATUM OBJAVE 02. december 2019
VIR Mestna občina Nova Gorica

Svet Javnega zavoda za turizem Nova Gorica in Vipavska dolina, Trg Edvarda Kardelja 1, 5000 Nova Gorica razpisuje delovno mesto direktorja/direktorice.

Kandidat mora za imenovanje na funkcijo direktorja izpolnjevati pogoje v skladu z Zakonom o zavodih (Uradni list RS, št. 12/91, 8/96, 36/00 – ZPDZC in 127/06 – ZJZP; v nadaljevanjem besedilu: ZZ) ter v skladu z Odlokom o Ustanovitvi javnega zavoda »Javni zavod za turizem Nova Gorica in Vipavska dolina«. 

Kandidati morajo izpolnjevati naslednje pogoje:

-          ima najmanj dokončano visokošolsko izobrazbo oziroma izobrazbo prve bolonjske stopnje (raven izobrazbe VI/2);

-          ima najmanj pet let delovnih izkušenj;

-          izkazuje sposobnost za vodenje zavoda;

-          znanje slovenskega jezika na visoki ravni;

-          znanje ali angleškega ali nemškega ali italijanskega jezika na višji ravni;

-          je državljan Republike Slovenije ;

-          ni bil pravnomočno obsojen zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti, niti ni bil obsojen zaradi drugega kaznivega dejanja na nepogojno kazen zapora v trajanju več kot šest mesecev;

-          zoper njega ni vložena pravnomočna obtožnica zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti.

Delo na delovnem mestu direktorja se opravlja polni delovni čas.

Izbrani kandidat bo imenovan za dobo 4 let. Za čas mandata bo z njim sklenjena pogodba o zaposlitvi na delovnem mestu direktorja.

Pisne prijave z dokazili o izpolnjevanju zahtevanih pogojev (dokazila o: izobrazbi, nazivu, delovnih izkušnjah, potrdilo o nekaznovanosti in potrdilo sodišča, da kandidat ni v kazenskem postopku pošljite v 15 dneh po objavi razpisa na naslov:

Svet javnega zavoda za turizem Nova Gorica in Vipavska dolina, Trg Edvarda Kardelja 1, 5000 Nova Gorica, s pripisom “ne odpiraj - prijava na razpis za direktorja”.

Kontaktna oseba za dodatne informacije je Marko Rondič na elektronskem naslovu marko.rondic@ozs.si ter telefonski številki 031 692 279.

Kandidat za direktorja je dolžan ob prijavi na javni razpis priložiti življenjepis in program razvoja zavoda za mandatno obdobje, ki vsebuje njegovo vizijo zavoda ter glavne prioritete razvoja destinacije.

Kandidati bodo pisno obvestilo o imenovanju prejeli v roku 30 od objave razpisa.

 

Marko Rondič l.r.

Predsednik sveta JZ za turizem

Nova Gorica in Vipavska dolina

 

Besedilo razpisa

Odlok o ustanovitvi Javnega zavoda za turizem Nova Gorica in Vipavska dolina

Strategija trajnostne rasti slovenskega turizma 2017-2021, ključni poudarki 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti