Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Javni razpis za spodbujanje začetnih investicij in investicij v razširjanje dejavnosti in razvoj v letu 2021

DATUM OBJAVE 12. april 2021
VIR Mestna občina Nova Gorica

Javni razpis za spodbujanje začetnih investicij in investicij v razširjanje dejavnosti in razvoja je namenjen podjetnikom na območju mestne občine, ki investirajo v nabavo opreme, bodisi da gre za začetnike ali podjetnike, ki razširjajo dejavnost z novimi proizvodi ali storitvami oziroma temeljito prenavljajo svojo proizvodnjo.

Kot že v lanskem letu bodo tudi tokrat imeli prednost pri dodelitvi sredstev vsi tisti, pri katerih je zaradi aktualnih epidemioloških razmer poslovanje popolnoma ali delno onemogočeno. Sredstva bodo namenjena nabavi opreme za vzpostavitev nove poslovne enote, temeljiti prenovi proizvodnega procesa ali razširitvi obstoječe dejavnosti. Vrednost razpisanih sredstev je 173.000 EUR.

Prijave na razpis so možne do vključno 13. 5. 2021.

Še vedno je odprt tudi javni razpis za sofinanciranje plačila odškodnine za uporabo javne površine (letni gostinski  vrtovi, kjer lahko gostinci, ki imajo dovoljenje podjetja Mestne storitve, d.o .o.  za uporabo letnega vrta in le-tega zaradi prepovedi poslovanja ne morejo uporabljati, prijavijo zahtevke za sofinanciranje). Mestna občina bo zahtevke sprejmala do vključno 30. 11. 2021

 

Javni razpis za spodbujanje začetnih investicij in investicij v razširjanje dejavnosti in razvoj

Razpisna dokumentacija

 

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti