Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Javni natečaj in razpisni pogoji za izdelavo logotipa/blagovne znamke in celostne grafične podobe Evropske prestolnice kulture Nova Gorica - Gorica 2025

DATUM OBJAVE 11. avgust 2021
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

EZTS GO, Evropsko združenje za teritorialno sodelovanje, objavlja mednarodni natečaj za izbor logotipa in celostne grafične podobe evropske prestolnice kulture 2025 Nova Gorica – Gorica.

Pod geslom »Go! Borderless, Gremo! Brezmejno!« mednarodni projekt promovira in udejanja eno mesto kulture v dveh mestih, ki skupaj premagujeta vse “meje”: skrb za skupen razvoj prostora, prijateljstvo, razvoj skupnega kulturnega središča in valorizacija vseh naših kultur in tradicij prostora. Vizualna podoba edinstvene prestolnice kulture, ki bo izraz pravega »kulturnega potresa« na stičišču dveh mest, bo naše ogledalo v svet in skupno sporočilo, da kultura gradi mostove in ruši zidove v #GO!Borderless svetove. 

Razpis je odprt do 30. septembra 2021 do 17.00. Sodelujejo lahko grafična/ oblikovalska podjetja, oglaševalske / komunikacijske agencije; grafični oblikovalci, oblikovalci in arhitekti oziroma umetniki s statusom; diplomanti javnih in zasebnih študijskih programov za likovno umetnost, grafiko, oblikovanje ali komunikacijo. Več o pogojih sodelovanja je objavljeno v razpisni dokumentaciji, ki je dosegljiva v slovenskem, italijanskem in angleškem jeziku na spletni strani organizatorja javnega natečaja:

https://bit.ly/BrandGO2025_sl

Natečaj bo izveden v eni fazi. Prijavitelji bodo na natečaju sodelovali anonimno. Razpisni postopek se bo v celoti izvedel v elektronski obliki na platformi EZTS GO v skladu z navodili v razpisni dokumentaciji.