Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Obvestilo o neuspelem javnem natečaju

DATUM OBJAVE 16. december 2021
VIR Mestna občina Nova Gorica

Številka: 1100-8/2021-34
Datum: 16.12.2021 

Zadeva: Obvestilo o neuspelem javnem natečaju 

Obveščamo, da na javnem natečaju za zasedbo prostega položajnega uradniškega delovnega mesta »Podsekretar — vodja Projektne pisarne v Projektni pisarni Urada direktorja Mestne občine Nova Gorica, ki je bil 28.9.2021 objavljen na spletni strani Mestne občine Nova Gorica in na Zavodu RS za zaposlovanje, ni bil izbran noben kandidat. 

V skladu s četrtim odstavkom 25. člena Uredbe o postopku za zasedbo prostega delovnega mesta v organih državne uprave in v pravosodnih organih (Uradni list RS, št. 139/06 in 104/10) imajo kandidati pravico do vpogleda v gradiva izbirnega postopka. 


dr. Klemen Miklavič,
župan

obvestilo_o_neuspelem_javnem_natečaju.pdf

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti