Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Javni natečaj za izbor Županovega vina Mestne občine Nova Gorica 2022

DATUM OBJAVE 04. marec 2022
VIR Mestna občina Nova Gorica

Mestna občina Nova Gorica vabi vinogradnike in vinarje k sodelovanju na Javnem natečaju za izbor Županovega vina Mestne občine Nova Gorica 2022.

 

Predmet javnega natečaja je izbor vin, ki bodo dobila naziv »Županovo vino Mestne občine Nova Gorica 2022«. Naziv se podeljuje za vina v naslednjih kategorijah:

  • Županovo belo vino 2022,
  • Županovo rdeče vino 2022,
  • Županova penina 2022,
  • Županov izbor 2022 (belo vino),
  • Županov izbor 2022 (rdeče vino).

 

K sodelovanju se vinogradniki in vinarji prijavijo na podlagi izpolnjene in podpisane Prijavnice na javni natečaj za izbor Županovega vina Mestne občine Nova Gorica ter oddajo vzorcev vin.

 

Rok za prijavo na natečaj je 12. marec 2022.

 

Vzorce je potrebno najpozneje do 12. marca 2022 do 18. ure dostaviti predstavniku Konzorcija vinarjev Vipavske doline Tadeju Kavčiču po predhodnem telefonskem dogovoru na 040 300 693 ali po e-mailu: tadej.kavcic@gmail.com.

Strokovno ocenjevanje za izbor Županovega vina bo izvedeno najpozneje do 15. marca 2022, v kolikor bodo to dopuščali ukrepi za preprečevanje epidemije.

O odločitvi ocenjevalne komisije bodo vinogradniki in vinarji seznanjeni pisno v roku 15 dni od razglasitve rezultatov. Rezultati pa bodo objavljeni tudi javno, in sicer na spletni strani Mestne občine Nova Gorica in Javnega zavoda za turizem Nova Gorica in Vipavska dolina.

 

Vabilo

Javni natečaj za izbor Županovega vina Mestne občine Nova Gorica 2022

Prijavnica na javni natečaj za izbor Županovega vina Mestne občine Nova Gorica 2022

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti