Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Obvestilo o končanih natečajnih postopkih

DATUM OBJAVE 03. september 2007
VIR Mestna občina Nova Gorica

Mestna občina Nova Gorica je dne 22. 6. 2007 na svoji spletni strani objavila 2 javna natečaja in sicer:

1. za izbiro kandidata za zasedbo prostega delovnega mesta "višji svetovalec za GJS" v oddelku za infrastrukturo in gospodarske javne službe

2. za izbiro kandidata za zasedbo prostega delovnega mesta "podsekretar-načelnik oddelka za infrastrukturo in gospodarske javne službe"


Oba javna natečaja sta se zaključila neuspešno, saj nihče od prijavljenih kandidatov ni bil izbran, javni natečaj pa se bo ponovil.

Ad1.) Prijavila sta se dva kandidata, od katerih nihče ni ustrezno strokovno usposobljen, da bi lahko zasedel prosto delovno mesto.

Ad2.) Prijavil se je samo en kandidat, ki pa ne izpolnjuje pogojev.


Vse informacije o izvedbi natečajnega postopka lahko dobite pri načelniku oddelka za splošne zadeve Franku Kacafuri (telefon št. 05 33 50 122)