Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Razpis za izobraževanje turističnih vodnikov turističnega območja Mestne občine Nova Gorica

DATUM OBJAVE 13. september 2007
VIR Mestna občina Nova Gorica

ŽELITE POSTATI TURISTIČNI VODNIK TURISTIČNEGA OBMOČJA MESTNE OBČINE NOVA GORICA?

Mestna občina Nova Gorica in Turistična zveza Nova Gorica organizirata izobraževanje turističnih vodnikov turističnega območja Mestne občine Nova Gorica. V okviru izobraževanja bo izvedeno 40 urno usposabljanje, ki bo potekalo predvidoma v mesecu oktobru. Izobraževanje vsebuje teoretično spoznavanje lokalne turistične ponudbe ter praktično vodenje in preizkus znanja.

1. NAČIN IN ROK PRIJAVE: Prijave s prilogami se oddajo na obrazcih, ki jih lahko dobite na Oddelku za gospodarstvo Mestne občine Nova Gorica, soba 31/I oz. priponka tega obvestila.

Rok za oddajo prijav je 21. september 2007. Prijave se oddajo v zaprti kuverti na naslov Mestna občina Nova Gorica, Oddelek za gospodarstvo, Trg Edvarda Kardelja 1, 5000 Nova Gorica, s pripisom " NE ODPIRAJ – IZOBRAŽEVANJE ZA TURISTIČNE VODNIKE".


2. Mestna občina Nova Gorica bo sofinancirala izobraževanje 20 prijaviteljem. Za sofinanciranje morajo izpolnjevati naslednje pogoje:
- oddana popolna prijava,
- dokončana najmanj srednja strokovna izobrazba,
- znanje enega tujega jezika za stopnjo najmanj srednje strokovne izobrazbe.Merilo za sofinanciranje je vrstni red prijave, pri čemer imajo prednost prijavitelji z znanjem nemškega jezika.


Obrazec za prijavo na izobraževanje turističnih vodnikov turističnega območja Mestne občine Nova Gorica