Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Popravek Javnega razpisa za sofinanciranje programov in investicij v kmetijstvu na območju MO Nova Gorica za leto 2007

DATUM OBJAVE 18. september 2007
VIR Mestna občina Nova Gorica

Mestna občina Nova Gorica, Oddelek za gospodarstvo, objavlja popravek Javnega razpisa za sofinanciranje programov in investicij v kmetijstvu na območju Mestne občine Nova Gorica za leto 2007 (v nadaljevanju: razpis), ki je bil dne 27.7.2007 objavljen v Uradnem listu RS, št. 67/07:
Spremeni se 5. vrstica 1. odstavka 3. točke razpisa in sicer tako, da se na novo glasi: "točke 11.C: 16.000 EUR"

V točki 12.2.C se za 1. odstavkom (tabela) doda nov 2. odstavek, ki se glasi:
"Prijavitelji bodo ocenjeni na podlagi meril iz zgornje tabele in bodo razvrščeni po vrstnem redu na podlagi tako prejetih točk. Sredstva se bodo dodelila prijaviteljem na podlagi doseženega vrstnega reda, pri čemer se prične z najbolje ocenjenim prijaviteljem. V primeru enakega števila točk imajo prednost prijavitelji, ki so v vlogi navedli nižji delež sofinanciranja MONG. Sredstva za ukrepe iz točke 11.C se bodo dodeljevala do njihove porabe."


Mestna občina Nova Gorica
Oddelek za gospodarstvo
Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti