Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Obvestilo o končanem natečajnem postopku

DATUM OBJAVE 06. december 2007
VIR Mestna občina Nova Gorica

Mestna občina Nova Gorica je dne 22. 11. 2007 na svoji spletni strani objavila javni natečaj za izbiro kandidata za zasedbo prostega uradniškega delovnega mesta "višji svetovalec za zdravstvo in socialno varstvo"

Na javni natečaj se je prijavilo 9 kandidatk, od katerih 5 izpolnjuje razpisne pogoje, 4 pa ne. Izbrana je bila kandidatka, ki je bila v izbirnem postopku ocenjena kot najbolj strokovno usposobljena za opravljanje del in nalog na razpisanem delovnem mestu.

Vsaka kandidatka, ki izpolnjuje razpisne pogoje, pa ni bil izbrana, ima pravico do vpogleda v vse podatke, ki jih je izbrana kandidatka navedla v prijavi na javni natečaj in dokazujejo izpolnjevanje natečajnih pogojev, in v gradiva izbirnega postopka.

Vse informacije o izvedbi natečajnega postopka lahko dobite pri načelniku oddelka za splošne zadeve Franku Kacafuri (telefon št. 05 33 50 122).
Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti