Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Povabilo k oddaji ponudbe in razpisna dokumentacija za javno naročilo "Nakup TLS mikroskopa za inkubator Univerze v Novi Gorici - oprema za projekt okolju prijazne tehnologije in materiali"

DATUM OBJAVE 23. julij 2009
VIR Mestna občina Nova Gorica

Naročnik Mestna občina Nova Gorica, Trg Edvarda Kardelja 1, 5000 Nova Gorica, v skladu z določili Zakona o javnem naročanju (Uradni list RS, št. 128/06, 16/2008, 34/2008, v nadaljevanju: ZJN-2) vabi vse zainteresirane ponudnike, da predložijo svojo ponudbo po zahtevah te razpisne dokumentacije za javno naročilo Nakup TLS mikroskopa za Inkubator Univerze v Novi Gorici – oprema za projekt »Okolju prijazne tehnologije in materiali«.

Zaključek sprejemanja ponudb bo 30.7.2009 ob 9:00.


Razpisna dokumentacija
Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti