Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Javni razpis za izbor programov javnih del v Republiki Sloveniji za leto 2010

DATUM OBJAVE 22. oktober 2009
VIR Mestna občina Nova Gorica

Javni razpis z vsemi prilogami je objavljen na spletni strani
http://www.ess.gov.si/slo/Dejavnost/JavniRazpisi/16-10-09JD/16-10-09JD.htm


Rok za predložitev vloge Mestni občini Nova Gorica

Po Javnem razpisu je prvi rok za predložitev vloge na območno enoto Zavoda RS za zaposlovanje 6.11.2009 do 12. ure, po tem datumu pa v letu 2010 vsak 5. v mesecu do 5.11.2010.

Rok za predložitev vloge za sofinanciranje Mestne občine Nova Gorica je najkasneje do vključno sedmega dne pred rokom, ki je v Javnem razpisu določen za predložitev vlog.

Tako je prvi rok za dostavo vlog po pošti ali osebno v glavno pisarno Mestne občine Nova Gorica najkasneje do 30.11.2009 do 12. ure. V letu 2010 pa je ta rok do vključno 7. dan pred vsakim 5. v mesecu do 12. ure. Predložiti je treba vlogo (brez kuverte), ki je namenjena predložitvi Zavodu RS za zaposlovanje, na kuverti mora biti naslov Mestna občina Nova Gorica, Trg E. Kardelja 1, 5000 Nova Gorica, spodaj naj bo zapisano : JAVNA DELA 2010.RAZPIS.

Merila Mestne občine Nova Gorica za izbor programov javnih del
Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti