Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Dopolnitev razpisne dokumentacije za Javni razpis za podelitev koncesij za opravljanje lokalnih gospodarskih javnih služb: Zbiranja in prevoza komunalnih odpadkov in odlaganja ostankov predelave ali odstranjevanja komunalnih odpadkov

DATUM OBJAVE 24. november 2009
VIR Mestna občina Nova Gorica

DOPOLNITEV RAZPISNE DOKUMENTACIJE
Javni razpis za podelitev koncesij za opravljanje lokalnih gospodarskih javnih služb:
Zbiranja in prevoza komunalnih odpadkov in odlaganja ostankov predelave ali odstranjevanja komunalnih odpadkov (Uradni list RS, št. 86/09, št. objave Ob-7166/09).

Razpisno dokumentacijo dopolnjujemo s sledečo vsebino:

1. Vsebina razpisne dokumentacije se v prijavnem delu dopolni tako, da se za alinejo ELABORAT O OPRAVLJANJU DEJAVNOSTI doda nova alineja:

- PROGRAM LOČENEGA ZBIRANJA ODPADKOV


2. Povabilo in navodila prijaviteljem za oddajo prijave se pod točko 8. Vsebina prijave dopolnijo tako, da se za točko 14. ELABORAT O OPRAVLJANJU DEJAVNOSTI doda točka:

14.A Program ločenega zbiranja odpadkov v skladu z Odredbo o ravnanju z ločeno zbranimi frakcijami pri opravljanju javne službe ravnanja s komunalnimi odpadki (Uradni list RS, št. 21/01).
Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti