Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Obrazci za oddajo letnega poročila o izvedbi programov in projektov s področja socialne dejavnosti v Mestni občini Nova Gorica v letu 2011

DATUM OBJAVE 09. januar 2012
VIR Mestna občina Nova Gorica

Objavljamo obrazec za letno poročilo o izvedenem programu/projektu in porabi sredstev dodeljenih na podlagi Javnega razpisa za sofinanicranje programov in projektov s področja socialne dejavnosti v Mestni občini Nova Gorica v letu 2011 in Obrazec za posredovanje podatkov o opravljenem prostovoljnem delu v letu 2011.

Rok za oddajo poročila je 20.1.2012.

 

Letno poročilo 2011

Obrazec - prostovoljno delo (letno poročilo)

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti