Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Storitve prevozov učencev s prebivališčem v Mestni občini Nova Gorica v šolskem letu 2012/13, ki se izvajajo na okolju prijazen način - obvestilo

DATUM OBJAVE 07. junij 2012
VIR Mestna občina Nova Gorica

Mestna občina Nova Gorica je 03.05.3012 objavila na portalu javnih naročil in na portalu ES javno naročilo za izbiro izvajalcev za izvajanje "Storitve prevozov učencev s prebivališčem v Mestni občini Nova Gorica v šolskem letu 2012/13, ki se izvajajo na okolju prijazen način".
Dne 7.6.2012 je bilo na portalu javnih naročil in na portalu ES objavljeno Obvestilo o dodatnih informacijah, informacijah o nedokončanem postopku ali popravku, na osnovi katerega se spreminja razpisna dokumentacija in sicer:

1. Besedilo predzadnjega odstavka točke II.10.3 razpisne dokumentacije (stran št. 8) se na novo glasi:

Če ponudnik zahtevanih parametrov  ne izpolni oz. jih izpolni napačno ter niso skladni s predloženimi dokazili, mu bo naročnik v tem merilu dodelil 0 točk.

2. Besedilo prve alinee točke IV.1.9. razpisne dokumentacije (stran št. 16) se na novo glasi:

-seznam vozil mora za vsako vozilo vsebovati:
navedbo posameznega sklopa (1.-7.), registrsko številko, letnik izdelave, št. sedežev in prevoženo kilometrino.


Prilagamo popravljeno razpisno dokumentacijo, kjer so spremembe označene z rdečo barvo.

Razpisna dokumentacija

 

Naročnik vabi zainteresirane ponudnike, da oddajo svoje pisne ponudbe skladno z razpisno dokumentacijo in veljavno zakonodajo do 13.06.2012 do vključno 10:00 ure.