Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Posoški zavojni center objavlja Javni razpis za štipendije za Regijsko štipendijsko shemo Goriške statistične regije za šolsko, študijsko leto 2012,2013

DATUM OBJAVE 17. september 2012
VIR Mestna občina Nova Gorica

14.9.2012 je bil objavljen Javni razpis za štipendije za Regijsko štipendijsko shemo Goriške statistične regije za šolsko/študijsko leto 2012/2013.

Razpisna dokumentacija in obrazci so dostopni na internetni strani Posoškega razvojnega centra : http://www.prc.si/razpisi/javni-razpis-stipendij-rss-2012-2013 . V tiskani obliki pa jo kandidati lahko dobijo tudi v poslovnih prostorih Posoškega razvojnega centra v Tolminu (ulica Padlih borcev 1/b, 5220 Tolmin)
  
Čas za prijavo kandidatov je do 10 oktobra 2012.

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti