Primorski tehnološki park: Spreminjamo pravila igre, dogodek z mreženjem

datum: 12.12.2017

kategorija: Ali ste vedeli?

Podjetniška skupnost Primorskega tehnološkega parka v zadnjih nekaj letih dobro napreduje. Trenutno imajo več kot 25 podjetniških projektov/podjetij, ki se razvijajo v okviru njihovih programov. To so zagonska podjetja, kot so Mag-lev audio d.o.o., Protectus d.o.o., Avokado d.o.o. (I like tofu) in drugi, ter tudi manjša "small business" podjetja.

Z namenom predstavitve dela Primorskega tehnološkega parka in napredka zagonskih podjetji vključenih v našo podjetniško skupnost, organizirajo v torek, 12. decembra 2017, ob 17. uri v konferenčni dvorani PINTA v HIT Casino Perla v Novi Gorici dogodek "Spreminjamo pravila igre".

Na dogodku bodo predstavili delovanje parka v minulem obdobju, šest najboljših podjetij/projektov vključenih v zadnjem letu pa bo predstavilo njihove poslovne priložnosti v obliki triminutnega "pitcha". Vabljeni so predstavniki uspešnih podjetij severne Primorske, podjetniki v skupnosti Primorskega tehnološkega parka, mentorji in predavatelji, s katerimi sodelujemo ter slovenski investitorji.

 

Spreminjamo pravila igre - vabilo.pdf

 

PTP Spreminjamo pravila igre