Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

9. seja odbora za gospodarstvo, ki bo v sredo, 4. novembra 2015 ob 16. uri

DATUM OBJAVE 30. oktober 2015
VIR Mestna občina Nova Gorica

MESTNA OBČINA NOVA GORICA
MESTNI SVET
Odbor za gospodarstvoŠtevilka: 900-27/2014-17
Nova Gorica, 29. oktobra 2015


V A B I L O


Sklicujem 9. sejo odbora za gospodarstvo, ki bo v


SREDO, 4. novembra 2015 ob 16.00 uri
v zeleni dvorani Mestne občine Nova Gorica.Predlagan dnevni red:

1.    Potrditev zapisnika 8. seje odbora za gospodarstvo, ki je bila 23. 9. 2015
2.    Predlog Sklepa o seznanitvi z Letnim poročilom o delu Javnega podjetja Vodovodi in kanalizacija Nova Gorica, d.d., za leto 2014
3.    Predlog Odloka o rebalansu proračuna MONG za leto 2015 (hitri postopek)
4.    Predlog Odloka o spremembah in dopolnitvah Odloka o merilih za določitev podaljšanega obratovalnega časa gostinskih obratov in kmetij, na katerih se opravlja gostinska dejavnost v MONG (prva obravnava)
5.    Predlog Odloka o spremembah in dopolnitvah Odloka o ureditvi javne službe zagotavljanja zavetišča za zapuščene živali (prva obravnava)
6.    Predlog Odloka o ugotovitvi javnega interesa za sklenitev javno zasebnega partnerstva za izvedbo projekta posodobitve, upravljanja in vzdrževanja omrežja javne razsvetljave na območju MONG (prva obravnava)
7.    Razno.  Prosimo, da se sestanka zanesljivo in pravočasno udeležite. Morebitno odsotnost sporočite na tel. 05/ 33 50 115 ali 041/759-799.Tomaž Jug
PREDSEDNIK


VABLJENI:

  • župan
  • člani odbora
  • načelniki – pripravljavci gradiva
     
Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti