V Zdravstvenem domu Nova Gorica od 16. marca 2020 naprej ne sprejemajo pacientov brez predhodnega naročila

Datum: 16.03.2020
Vir: Mestna občina Nova Gorica
Rubrika: Koronavirus

Iz Zdravstvenega doma Nova Gorica sporočajo, da je v trenutni epideimološki situaciji dostop do zdravnikov v vseh ambulantah omejen. Na pregled k zdravniku je mogoče priti le po PREDHODNI NAJAVI, v nasprotnem primeru bo pacientu vstop v zdravstveni dom ONEMOGOČEN. 

Kot odgovor na trenutno situacijo s širjenjem koronvirusa in razglasitvijo epidemije v Sloveniji, Zdravstveni dom Nova Gorica z današnjim dnem, 16. marca 2020, uvaja triažiranje pacientov. Zdravstveni delavci bodo tako od danes pred obema vhodoma v Zdravstveni dom Nova Gorica (vhod s Kidričeve ulice in z Ul. Gradnikove brigade) ter pred vhodom v Zdravstveni dom Šempeter preverjali paciente ter jih obravnavali še pred vstopom. Zdravstveni delavci bodo vsakega pacienta posamično izprašali po vnaprej pripravljenem vprašalniku ter mu po potrebi tudi izmerili temperaturo z brezkontaktnim čelnim termometrom.

V primeru, da nujno potrebujete dostop do vašega osebnega zdravnika, ga najprej po telefonu pokličite ter se dogovorite za termin pregleda. Če nimate izbranega osebnega zdravnika, pokličite na tel. številko 05 330 11 17, na kateri boste prejeli vse potrebne informacije. 

 

Več: www.zd-go.si

 

 


< Nazaj na seznam