VIRTUALNA KAVARNA z GO! 2025: gosta dr. Klemen Miklavič in Rodolfo Ziberna

Datum: 31.03.2020
Vir: Mestna občina Nova Gorica
Rubrika: Koronavirus

V okviru kandidature za Evropsko prestolnico kulture 2025, ki jo koordinira EZTS GO, bo ekipa GO! 2025 odprla VIRTUALNO KAVARNO z GO! 2025 Nova Gorica·Gorica.

Virtualna kavarna odpira svoja vrata v sredo, 1. aprila 2020, ob 12.30, in sicer na facebook strani GO! 2025 Nova Gorica·Gorica. Tokrat bosta gosta župana Nove Gorice in Gorice, Klemen Miklavič in Rodolfo Ziberna. Pogovor v živo bo vodila Vesna Humar, novinarka in koordinatorka kandidature, ki pojasnjuje: »Želimo poudariti, da se dialog nadaljuje. Najhujše, kar lahko naredimo v tem težkem obdobju, je, da umolknemo. Imamo priložnost in čas za izmenjavo, ne le dobrih želja, ampak tudi misli, idej in načrtov, ki bodo prišli še kako prav, ko bo karantene konec in se bo začelo delo s polno paro. Zato smo se tudi odločili za kavarno. Kavarna je kraj, pomemben za družabno življenje vsakega od nas. Kraj, kjer tkemo medčloveške vezi. Tradicionalno pa so bile v Evropi kavarne kraji svobodnega duha in odprtih misli. Uro tokratnega pogovora smo morali prilagoditi obveznostim županov, tako da ga bo verjetno namesto s skodelico kave kdo spremljal s krožnikom mineštre. Tudi to šteje!«

Pogrešate pogovore ob kavici? »Mi tudi,« pravi ekipa GO! 2025, zato odpira VIRTUALNO KAVARNO. Že sedaj lahko županoma na facebook profilu pod objavo zastavite vprašanje, vezano na trenutno situacijo ali o sodelovanju med obema občinama. Tudi med pogovorom boste lahko komentirali, vprašali in sodelovali – le ne pozabite si skuhati kave.

 


< Nazaj na seznam