Poziv gostincem, ki dostavljajo toplo hrano na dom

Datum: 07.04.2020
Vir: Mestna občina Nova Gorica
Rubrika: Koronavirus

Mestna občina Nova Gorica se je v sodelovanju z Območno obrtno-podjetniško zbornico Nova Gorica in s Severno Primorsko gospodarsko zbornico Nova Gorica odločila pripraviti in objaviti tudi seznam gostinskih ponudnikov, ki v času epidemije nudijo dostavo že pripravljene hrane na dom. S pomočjo seznama bodo lahko občani izbrali ponudnike ter naročali obroke, ne da bi zapustili svoj dom.

Trenutne izredne razmere so tudi priložnost za inovacije, kot so digitalizacija, okrepitev prisotnosti na spletu ter razvoj storitev na daljavo. Veliko podjetij in podjetnikov to že počne in te storitve bodo najbrž vplivale tudi na njihovo poslovno uspešnost po epidemiji.

Pozivamo vse gostince, ki nudijo storitev dostavljanja že pripravljene hrane (obrokov) na dom, in sicer tudi na območju mestne občine, da nam to sporočijo na e-naslov mestna.obcina@nova-gorica.si

Pri tem je zelo pomembno, da navedejo možnosti naročanja hrane (splet, telefonska številka ali e-pošta). Prav tako naj navedejo tudi način plačila (gotovina ali plačilna kartica).  


< Nazaj na seznam