Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Začetek zbiranja prijav škod po poplavah v Mestni občini Nova Gorica

DATUM OBJAVE 23. september 2010
VIR Mestna občina Nova Gorica

Oškodovanci lahko prijavijo škodo:
 na objektih, pri čemer morajo navesti vrsto prostora (klet, pritličje, nadstropje), višino vode v cm, v večstanovanjskih objektih pa še številko enote v stavbi.
 na infrastrukturi, razen na državnih cestah
 na kmetijskih zemljiščih: naplavine, odplavljena zemljina
 plazove.

Prijave škode na predpisanih obrazcih in podpisane s strani oškodovanca lahko oškodovanci oddajo v sobi 28/I ali v sobi 24/IV v času zbiranja prijav med 08. in 14. uro. Na vloge naj oškodovanci napišejo svojo telefonsko številko, v kolikor bo potrebno prijavni obrazec dopolniti ali pri vnosu v program vnesti kakšen dodaten podatek.

Informacije lahko oškodovanci dobijo v času oddaje vlog v pisarni 24/IV ali na telefon 05 3350 137 (Branko Pregelj) za škodo na objektih in infrastrukturi ter na telefonski številki 05 3350 172 (Zdenka Kompare) za področje kmetijstva.

Obrazci za prijavo škod po poplavah v Mestni občini Nova Gorica