Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Zbiranje prijav škode po letošnji suši

DATUM OBJAVE 20. september 2013
VIR Mestna občina Nova Gorica

Na podlagi vloge Mestne občine Nova Gorica za prijavo škode po suši v letu 2013 je Ministrstvo za obrambo, Uprava RS za zaščito in reševanje, izdalo sklep številka 844-12/2013-291-DGZR z dne 13.9.2013 o ocenjevanju škode v tekoči kmetijski proizvodnji zaradi posledic suše v letu 2013.

Mestna občina Nova Gorica je začela z zbiranjem prijav škode danes, v petek, 20.9.2013. Obrazci so na voljo na spletni strani Mestne občine Nova Gorica, na recepciji občine ter v tajništvu Oddelka za gospodarstvo in gospodarske javne službe (soba 3, 3. nadstropje).

Mestna občina Nova Gorica bo upoštevala prijave škode, ki bodo prispele na naslov Mestna občina Nova Gorica najkasneje do ponedeljka, 30.9.2013.

Prijavitelji oddajo obrazce prijave škode v glavni pisarni Mestne občine Nova Gorica, soba 36, prvo nadstropje.

Posebej opozarjamo, da morajo kmetje pri prijavi upoštevati šifrant kultur, ki je naveden v prilogi.

Oškodovanci lahko za dodatne Informacije pokličejo gospo Zdenko Kompare na telefon 33 50 172, ali pa pišejo na e-pošto:zdenka.kompare@nova-gorica.si.
 

 

OPOZORILO – popolnost prijave:
Prijavitelji škod morajo v obrazec prijave škode obvezno napisati:

  • Na zgornjo desno črto obrazca: telefonsko številko, na kateri je prijavitelj pogosto dosegljiv v primeru potrebe po dodatnih informacijah v zvezi s prijavo škode ali nepopolne prijave
  • V točko 1.4.: ime in priimek nosilca kmetijskega gospodarstva
  • V točko 1.5.: davčno številko nosilca kmetijskega gospodarstva
  • V točko 1.6.: naslov nosilca kmetijskega gospodarstva
  • V točko 1.7.: številka KMG-MID
  • V točko 1.8.: številko transakcijskega računa
  • V točki 2: stolpec A - GERK (številka GERK-a), v stolpec B – vrsto kulture iz priloženega seznama priznanih škod po kulturah (ime kulture), v stolpec C šifro kulture iz priloženega šifranta, v stolpec E procent škode
  • Za točko 3: datum ocene škode je dan, ko ste prijavo oddali


Prijavitelji se morajo na obrazec podpisati dvakrat, in sicer pod datumom ocene škode in nad žigom izpostave URSZR.

V kolikor vrstice v tabeli 2 OCENA ŠKODE ne zadostujejo, dodajte nov list, na katerega vpišete vse podatke, kot so zahtevani na tabeli obrazca.

Obrazec in šifrant kultur:

Obrazec 2 - kmetijski pridelki

Šifrant kultur

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti